КОМПАНИИ 2022

Uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат.
Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

Фондация „За Нашите Деца“

Фондация „За Нашите Деца” е българска неправителствена организация, която вече 30 години работи в България, водена от мисията да осигури развитие и щастливо детство за най-уязвимите деца в страната. Фондацията предоставя безплатни професионални социални услуги за деца и семейства в риск в двата най-големи града в страната – София и Пловдив. Ние сме отдадени на каузата всяко дете в риск в България да получи шанс да живее в защитена семейна среда, да развие своя потенциал и да сбъдва мечтите си.

Sensata Technologies Bulgaria EOOD

Сенсата Технолоджис е един от водещите, световни доставчици на сензори, електрически защити и системи за контрол и управление на захранването. Ние разработваме и произвеждаме устройства, които задоволяват растящите нужди от сигурност, енергоспестяване и опазване на околната среда. Продуктите ни намират приложение в автомобилостроенето, черната и бяла техника, самолетостроенето, производството, ОВК, телекомуникациите, корабостроенето и други.

DS Smith Bulgaria

Ди Ес Смит България с производството си на опаковки от велпапе, велпапе и хартии за велпапе е най-големият в страната доставчик на устойчиви опаковъчни решения за всички индустрии и канали за дистрибуция. Компанията има ключова роля във веригата на създаване на стойност във всички сектори, включително електронната търговия, бързооборотни, потребителски и промишлени стоки. Ди Ес Смит разполага с единствен за България иновативен и високотехнологичен PackRight® Център за разработване на опаковки.

еДинамикс България

eDynamix разработва софтуерни системи за производителите на автомобили и техните оторизирани дилъри. С тях те дигитализират процесите си по продажба и обслужване на автомобили. eDynamix е основана през 2010 година, с офис в Стара Загора, представителство в Пловдив и във Великобритания, където е основния пазар на продуктите. Към момента екипа на eDynamix надхвърля 160 човека и не спира да се разраства

iCard

Българската финтех компания iCard ти помага да спестиш пари и време за важните неща, да постигнеш финансова свобода и да вземеш повече от живота. iCard успя да направи дигиталните плащания още по-бързи и лесни като детска игра.

Диджитал Лайтс ЕООД

Диджитал Лайтс е софтуерна компания за решения в областта на мобилност от ново поколение. Ние разработваме информационни системи, които контролират и свързват превозни средства, а също така създават платформи и инструменти за дизайн на нов тип автомобили. Екипът на Диджитал Лайтс се състои от висококвалифицирани ИТ специалисти, които възприемат като лична мисия софтуерната архитектура на превозните средства на бъдещето..

АББ България

АББ има над 2 600 служители в България и оперира с централен офис в София и четири клона на компанията в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти ниско и средно напрежение. Други два завода се намират в Петрич – за продукти ниско напрежение, а в Пловдив има производство за измервателна апаратура. АББ разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна.

Proxiad SEE

Proxiad SEE предлага богата гама от услуги, покриващи целия жизнен цикъл на създаване, поддържане и развиване на софтуерните продукти. Proxiad SEE e част от Proxiad Group – където работят повече от 1000 ИТ професионалисти в 9 офиса във Франция, 2 в България и един в Северна Македония. Продуктовата ни гама включва две софтуерни решения – Desk Buddy, система за управление на хибридни работни места, и GROW, performance management система.

LEADER 96 LTD

Основана през 1996, ЛИДЕР 96 има над четвърт век опит в производството и продажба на велосипеди, вече 100% електрически. Компанията непрекъснато инвестира в производство и складове, достигайки над 40,000 кв.м. С 9 производствени линии, капацитетът на фабриката достига 250,000 електрически велосипеда за година, отговарящи на европейските стандарти за качество. Близо 99% от производството се изнася в Европа – Белгия, Германия, Холандия, Италия, Швеция и др.

ZOBELE BY KDC/ONE

Част от kdc/one, Zobele е мултинационален глобален лидер в разработването и производството на продукти, ключов партньор на водещи компании за бързооборотни стоки за дома и личната хигиена.

Gi.otto living sofa

Gi.otto living sofa е производител на мека мебел, ценен на пазара в Европа и извън нея, заради отличното качество и изискания стил на продуктите си. Gi.otto living sofa се отличава на Българския пазар с качеството и стила си.

Holiday Inn Plovdiv

Holiday Inn Пловдив е част от международния консорциум IHG и вече 6 години предлагаме на гостите на Пловдив висококачествено обслужване, уют и комфорт

КИТТНЕР АНЛАГЕН – УНД МАШИНЕНБАУ

КИТТНЕР АНЛАГЕН – УНД МАШИНЕНБАУ ЕООД е немска машиностроителна компания с над 25 години опит в производството на машини от неръждаема стомана. Създава технологични решения, който подобряват ефективността, сигурността и здравословната работна среда на хиляди клиенти в над 30 държави на 5 континента. Нашите продукти са незаменима част от производствените процеси на водещи компании в автомобилната, фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишленост.

ХАНОН СИСТЕМС ПЛОВДИВ

Основната част от дейността на Ханон Системс в завод Пловдив е производството на хидравлични, вакуумни, трансмисионни, електрически помпи и компоненти към тях. С придобиването от Ханон Системс завод Пловдив продължава по пътя на мащабно разширяване и непрекъснато подобрение. През 2021г. стартира най-новата серийна продукция на електрически помпи за Renault и Audi. През 2022 портфолиото на електрическите продукти се разраства с още един продукт – водна електрическа помпа за Audi & Volkswagen.

ПЕНТАКС Медикъл България

„ПЕНТАКС Медикъл България“ ЕООД е част от японската PENTAX Medical, която е 100% собственост на японската HOYA Corporation. Благодарение на иновативния си подход, развитие и производство PENTAX Medical предлага решения за ендоскопска диагностика с най-висок стандарт навсякъде по света.

ТЕД БЕД

ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на висококачествени матраци, топ матраци, легла и аксесоари за спалнята не само в България, но и в Европа. Нашата мисия е да подобряваме здравето и живота на нашите клиенти.

MentorMate

МенторМейт е основана и ръководена от софтуерни инженери. Днес тя е една от най-големите компании за разработка на ентърпрайз софтуерни решения в България, с офиси в София, Пловдив, Велико Търново, Варна, Русе, Минеаполис, Гьотеборг и множество хора, работещи дистанционно от различни точки на света.

Прайм Холдинг АД

Прайм Холдинг АД (Prime) е водеща компания за иновации на софтуерни продукти в ИТ сферата, която предлага високо технологични насоки и решения на своите клиенти по целия свят. Ние разбираме какво движи бързо развиващите се компании напред и сме готови да помогнем на нашите партньори във всяко едно направление на техния бизнес.

Девня Цимент АД

„Девня Цимент“ АД е най-големият производител на цимент в България. Компанията е създадена през далечната 1958 година и се е утвърдила като лидер на местния пазар, носител е на множество социални и бизнес награди през годините. От 2016-та година дружеството е част от ХайделбергЦимент Груп – една от най-големите компании в света за производство на цимент, бетон и инертни материали.

VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT PRODUCTION BG Ltd.

Основана през 1960 г., VIKING е глобален лидер на пазара за морска и пожарна безопасност, със седалище на групата в Дания и 3000 служители по целия свят. Ние предоставяме основно оборудване за безопасност и противопожарна техника на следните сегменти: пътнически и товарни кораби, офшорни съоръжения, отбрана, риболовни съдове и яхти. Продуктите се произвеждат в производствени бази на компанията в Дания, Норвегия, България, Тайланд, Гърция и Китай.

iCard

Българската финтех компания iCard ти помага да спестиш пари и време за важните неща, да постигнеш финансова свобода и да вземеш повече от живота. iCard успя да направи дигиталните плащания още по-бързи и лесни като детска игра.

CBA

CBA е изцяло българска верига супермаркети. В отговор на увеличаващото се търсене от страна потребителите, и благодарение на общите усилия на нашите служители и партньори, успяхме да създадем и развием над 60 модернизирани търговски обекта. В супермаркети СВА ще откриете над 700 артикула под собствена марка СВА – подбрани хранителни и нехранителни стоки, нужни на всяко домакинство, с отлично качество и на изгодна цена.

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

DELTA SOURCE

Нашата мисия в Делта Соурс е да разработваме софтуерни решения съобразени с нуждите на клиентите като се грижим за техните IT проекти от начало до край. Помагаме им да се фокусират върху техните основни бизнес дейности и да ни оставят разработката на софтуера частично или напълно. Използвайки agile методологиите, ние анализираме и оценяваме нуждите на конкретния проект, което намалява риска за бизнеса. Имаме опит с напътстване както малки, така и големи компании в техните IT нужди.

Main Partners