Регистрирани КОМПАНИИ 2023

Мекалит България ЕООД

Водещ производител на презицни технически детайли и монтажни групи от пластмаса за автомобилната индустрия и бялата техника.

SEEBURGER

SEEBURGER AG е немска софтуерна компания и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер. Компанията предлага една от най-добрите интеграционни платформи на помощ на своите над 10 000 корпоративни клиента в целия свят и от всички индустрии.

SKF Bearings Bulgaria EAD

СКФ Берингс България ЕАД е създадена през 2002 г. и е част от SKF групата със седалище на управление гр. Гьотеборг, Швеция. SKF групата е на пазара повече от 100 години и е водещият глобален доставчик на продукти, инженерни знания, решения и услуги за своите клиенти. Продуктовата гама на SKF групата е разпределена в 5 платформи: уплътнения, лагери и лагерни съединения, смазващи системи, мехатроника и сервизно обслужване, използвани за широка гама от промишлени приложения.

„Милара Интернешънъл“ ООД

Фирма „Милара Интернешънъл“ ООД е създадена през 2006 г. в град Пловдив и повече от 17 години успешно развива дейност в полупроводниковата, медицинската и автомобилната индустрия.
Ние сме изцяло отдадени на разработването, производството и обслужването на роботи и прецизна автоматизация, както и електрически превозни средства.

TTEC

В продължение на повече от 40 години, чрез нашите клиентски опит BPO, технологични, консултантски и аналитични услуги, ние предоставяме оптимизирана грижа за клиентите, техническа поддръжка, продажби, операции с изкуствен интелект и др. Ние помагаме на компаниите непрекъснато да оптимизират клиентското изживяване и бизнес резултатите, за да осигурят най-високата удовлетвореност на клиентите при най-ниската цена.

eDynamix Bulgaria

Проектираме и развиваме наши собствени софтуерни продукти. От самото начало инвестираме милиони в изследвания и разработки на нашата платформа и инфраструктура, за да осигурим сигурно и надеждно решение.
Днес продуктите ни се използват в над 6500 автомобилни дилърства във Великобритания и Европа.

Sensata Technologies Bulgaria EOOD

Сенсата Технолоджис е световен лидер в производсвото, разработването и продажбата на сензори и системи за контрол. С нашата широка гама от продукти целим да подобрим сигурността, ефективността и комфорта на потребителите на превозни средства и бяла техника. Продуктите на Сенсата могат да бъдат открити в сферата на автомобилната, самолетната, корабостроителната, военната, жп транспорта, тежко-товарната, телекомуникационната индустрия и в много други области на икономиката.

Gi.otto living sofa

Gi.otto living sofa е производител на мека мебел, ценен в Европа и в България, заради отличното качество и изискания стил на продуктите си. Нашите корени са в многогодишния опит на италианските занаятчии, превърнат в модерно начинание, благодарение на на предприемачи, съумели да изградят солидна производствена структура. Ценностите, върху които градим бъдещето си са професионализмът и непрестанното обучение на сътрудниците ни, които ежедневно правят възможна мечтата за дизайн MADE IN ITALY.

Liebherr – Hausgeräte Marica EOOD

Либхер-Хаусгерете Марица ЕООД произвежда висококачествени хладилници, фризери, комбинирани хладилник-фризери както и уреди с горна камера. Благодарение на технологии от последно поколение и висококачествените материали Либхер създава богата гама уреди с оптимален комфорт на обслужване и решения с висока енергийна ефективност. От основаването си Либхер – Хаусгерете Марица ЕООД поставя стабилни основи за динамичен растеж, благодарение на който днес е компания с над 1900 сътрудници.

ZOBELE BY KDC/ONE

Част от kdc/one, Zobele е мултинационален глобален лидер в разработването и производството на продукти, ключов партньор на водещи компании за бързооборотни стоки за дома и личната хигиена.

PROFILINK

Производител на ПВЦ архитектурни системи.

MentorMate

МенторМейт е американска компания за разработка на софтуер с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления -от разработка и тестване, анализ и оптимизация на данни, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по света по-добър. Днес нашият глобален екип надхвърля 1000 души от над 35 държави и девет времеви зони.

ХАНОН СИСТЕМС ПЛОВДИВ

Основната част от дейността на Ханон Системс в завод Пловдив е производството на хидравлични, вакуумни, трансмисионни, електрически помпи и компоненти към тях. С придобиването от Ханон Системс завод Пловдив продължава по пътя на мащабно разширяване и непрекъснато подобрение. През 2021г. стартира най-новата серийна продукция на електрически помпи за Renault и Audi. През 2022 портфолиото на електрическите продукти се разраства с още един продукт – водна електрическа помпа за Audi & Volkswagen.

АББ България

АББ има над 2 600 служители в България и оперира с централен офис в София и четири клона на компанията в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти ниско и средно напрежение. Други два завода се намират в Петрич – за продукти ниско напрежение, а в Пловдив има производство за измервателна апаратура. АББ разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна.

Strypes Group

В Strypes Group, екипът ни e на първо място, а работата е вдъхновение.
Сплотява ни страстта към иновациите и стремежът постоянно да растем и да покажем на света, че сме различни. Различни със своята култура, отношение към работата и хората, както и с постиженията си в бизнеса и технологичния свят.
При нас откриеш мястото си при нас, независимо дали това е първата ти работа в ИТ сферата, или вече имаш дълъг опит зад гърба си.

Siteground

Историята на SiteGround започва с група приятели от университета, които решават да променят начина, по който работят уеб хостинг услугите.
С повече от 19 години глобален опит, днес сме една от най-големите независими компании за уеб хостинг услуги, софтуер и продукти в света със сървъри в Европа, Азия и Америка и над 2.8 милиона домейна на клиенти в световен мащаб.

INTRAMA

Производство на автоматизирани опаковъчни решения, термоформовъчни линии, бариерни фолиа, пликове за вакуум опаковка, самозалепващи етикети и софтуер.

Mexon

Mexon е водещ български производител на перилни, почистващи и дезинфекциращи препарати, както и козметика. Компанията е основана през 1994 г. и до ден днешен е сред лидерите на българския пазар с основния си бранд Medix. В продуктовото портфолио на Mexon има над 300 продукта, които са разработени в модерна изследователска лаборатория. Сред познатите имена на пазара са продукти с бранд Medix, Alvina, Lex, Razor и Medix Professional.

ProCredit Bank

ПроКредит Банк е ориентирана към развитие търговска банка от вече 22 години. Работим упорито, за да предоставим отлично и отговорно банково обслужване както на малките и средните фирми, така и на физическите лица. Нашата сила са нашите служители. Ценим многообразието по отношение на образование, опит и личностни качества. Провеждаме различни обучения и инвестираме в личностното и професионално израстване на служителите от първия ден.

Uber

Мисията на Uber е да преобразява начина, по който светът се движи, към по-добро. Ние създаваме най-голямата платформа за мобилност в света, която да помага на хората да отидат, където пожелаят и да получат, каквото поискат.
Всеки ден компанията реализира 16 милиона пътувания и всеки месец 98 милиона потребители на платформата разчитат на нас.

iCard

Българската финтех компания iCard ти помага да спестиш пари и време за важните неща, да постигнеш финансова свобода и да вземеш повече от живота. iCard успя да направи дигиталните плащания още по-бързи и лесни като детска игра.

LEADER 96 LTD

Лидер 96 EООД е един от водещите европейски производители на велосипеди и електро велосипеди. Ние проектираме и произвеждаме продукти, които отговарят на нарастващата европейска нужда от безопасност, енергийна ефективност и чиста околна среда.

Kittner Anlagen- und Maschinenbau EOOD

КИТТНЕР Анлаген-унд Машиненбау ЕООД е основана през 1994 г. в Германия като малка семейна компания с много амбиции и желание да се развива и заеме челни позиции на европейския пазар. Основният профил на компанията е машиностроенето. Фирмата специализира в разработване и производство на машини и съоръжения от неръждаема стомана за хранително-вкусовата, химическата, фармацевтичната, машиностроителната, електронната и автомобилната промишленост.

ТЕД БЕД

ТЕД БЕД ЕАД е водещ производител на висококачествени матраци, топ матраци, легла и аксесоари за спалнята не само в България, но и в Европа. Нашата мисия е да подобряваме здравето и живота на нашите клиенти.

Девня Цимент АД

„Девня Цимент“ АД е най-големият производител на цимент в България. Компанията е създадена през далечната 1958 година и се е утвърдила като лидер на местния пазар, носител е на множество социални и бизнес награди през годините. От 2016-та година дружеството е част от ХайделбергЦимент Груп – една от най-големите компании в света за производство на цимент, бетон и инертни материали.

DELTA SOURCE

Нашата мисия в Делта Соурс е да разработваме софтуерни решения съобразени с нуждите на клиентите като се грижим за техните IT проекти от начало до край. Помагаме им да се фокусират върху техните основни бизнес дейности и да ни оставят разработката на софтуера частично или напълно. Използвайки agile методологиите, ние анализираме и оценяваме нуждите на конкретния проект, което намалява риска за бизнеса. Имаме опит с напътстване както малки, така и големи компании в техните IT нужди.

Edenred Bulgaria

Идънред България е част от групата на световния лидер в предплатените корпоративни решения Идънред и водещ оператор на ваучери за храна.

Вече 20 г. Идънред България улеснява ежедневието и подобрява благосъстоянието на служителите в България, като помага на своите клиенти да мотивират служителите и партньорите си чрез лесни за употреба продукти.

В портфолиото на компанията ще откриете ваучери за храна по Наредба 7 и 11, подаръчни ваучери и дигитални подаръчни карти за служители и партньори.

EPAM

EPAM e глобален лидер в изработването на софтуер, дигитални платформи и услуги. В EPAM всеки има възможност постоянно да се развива и учи, докато работи по иновативни проекти с международни екипи. А ние винаги се стремим да предоставяме възможно най-креативните и нестандартни решения. За трета поредна година, EPAM е водеща компания в списъка на Fortune за 100-те най-бързо развиващи се компании в света; а през 2021 Newsweek ни отличи в класацията за топ 100 най-обичани работни места.

Main Partners