Business Run е най-големият тийм билдинг в България. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми. Всеки отбор е от 4 души и всеки участник избягва 4 км преди да предаде щафетата на колега.
Състезанието се провежда от 2013 в Бизнес Парк София, а през 2017 за пръв път и в Пловдив. През 2018 в София, Варна и Пловдив участваха над 1500 души от над 180 топ фирми.

Събитието е благотворително и 30% от стартовите такси даряваме на различна кауза всяка година. През 2019 отново подкрепяме местна кауза.

Start in:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

неделя
3 ОКТОМВРИ
10:00 Ч

Състезанието ще се проведе по затворено трасе около завода на LIEBHERR. Той се намира в индустриалната зона до магистрала “Тракия”, на 80 минути път от София и 10 от центъра на Пловдив.

Регистрацията е отворена за отбори от фирми от цялата страна. Всеки участник ще получи торба с подаръци от организаторите и спонсорите, медал и още изненади на място.

За да се запишете и попаднете сред участниците, е достатъчно да заявите колко отбора ще участват във вашата фирма и да платите таксата.

Малките също бягат

Kids Run Business е състезание + лекоатлетична тренировка за деца в рамките на Business Run Plovdiv. То ще се проведе от 13 часа с същия ден.

За повече информация натиснете бутона по-долу. Регистрацията ще отвори през септември.

Цени за участие

* Всички цени са с ДДС

Oще
причини
да се включите

Уреден транспорт
Ако сте в София, срещу 50 лв на отбор ще ви закараме в неделя с автобус. Само заявете при регистрация.

Подаръци за всички! 
Всеки участник ще получи подарък – 750 мл двустенна термо бутилка и метално канче

Спечелете хладилник!
Победителят от състезанието ще спечели 1 хладилник за офиса.

През 2018 в Business Run в София, Варна и пловдив участваха 1500+ души от 180+ топ фирми.

MAIN
PARTNERS

silver partners

bronze partners

Club
partners